logo

konfidensialitet

Ikrafttredelsesdato: 2. februar 2021

MonoSite (vi eller vår) driver nettstedet https://monosite.org (heretter referert til som tjenesten).

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og utlevering av personopplysninger når du bruker tjenesten vår, samt valgene du forbinder med disse dataene.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er spesifisert i denne personvernerklæringen, har begrepene som brukes i denne personvernreglene samme betydning som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig på https://monosite.org

Terminology

Service

Nettsted https://monosite.org, administrert av MonoSite

Personlig data

Personlig data er informasjon om en levende person som kan identifiseres fra disse dataene (enten på grunnlag av data som er tilgjengelige for oss eller sannsynligvis vil være tilgjengelige for oss). .

Bruksdata

Bruksdata er data som samles inn automatisk enten som et resultat av bruk av Tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheten av sidebesøket).

Informasjonskapsler

Dette er små databiter som er lagret på enheten din (datamaskin eller mobilenhet).

Innsamling og bruk av informasjon

Vi samler inn flere forskjellige typer informasjon for ulike formål for å tilby og forbedre tjenesten vår for deg.

Datatyper som samles inn

Personopplysninger
Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personopplysninger som kan brukes til å kontakte deg eller identifisere deg (personopplysninger). Den personlig identifiserbare informasjonen kan omfatte, men er ikke begrenset til:
  • Informasjonskapsler og bruksdata
Bruksdata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan tjenesten er tilgjengelig og hvordan den brukes (bruksdata). Disse bruksdataene kan inkludere informasjon som datamaskinens Internett-protokolladresse (som IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sider i tjenesten vår du besøker, klokkeslett og dato for besøket ditt, tidspunkt utført på disse sidene, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Sporing og informasjonskapseldata

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktivitet på tjenesten vår, og vi lagrer viss informasjon.

Informasjonskapsler er små datafiler som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra nettstedet og lagres på enheten din. Andre sporingsteknologier brukes også, for eksempel beacons, tagger og skript for å samle inn og spore informasjon, samt for å forbedre og analysere tjenesten vår.

Du kan be nettleseren din om å velge bort alle informasjonskapsler eller spesifisere når de sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, du vil ikke kunne bruke enkelte deler av tjenesten vår.

Eksempler på informasjonskapsler vi bruker:

  • Øktinformasjonskapsler. Vi bruker øktinformasjonskapsler for å drive tjenesten vår.
  • Innstillinger for informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.
  • Sikkerhetsinformasjonskapsler. Vi bruker sikkerhetsinformasjonskapsler for sikkerhetsformål.

Databruk

MonoSite bruker de innsamlede dataene til ulike formål:

  • Tilby og vedlikeholde tjenesten
  • Varsle deg om endringer i tjenesten vår < li> For å la deg delta i de interaktive funksjonene til tjenesten vår, når du bestemmer deg for å gjøre det
  • Gi kundeservice og støtte < li> Gi analyser eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten
  • For å overvåke bruken av tjenesten
  • For å identifisere, forhindre og løse tekniske problemer

Dataoverføring

Din informasjon, inkludert personlige data, kan overføres og lagres på datamaskiner som befinner seg utenfor din stat, provins, land eller annen myndighetsjurisdiksjon, der databeskyttelseslover kan avvike fra lovene i din jurisdiksjon.

Hvis du er utenfor Ukraina og bestemmer deg for å gi oss informasjon, vær oppmerksom på at vi overfører data, inkludert personopplysninger, til Ukraina og behandler dem der.

Ditt samtykke til denne personvernerklæringen, som gir slik informasjon, utgjør ditt samtykke til slik overføring.

MonoSite vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil bli foretatt til en organisasjon eller land med mindre riktig kontroll er gitt, inkludert sikkerheten til dataene dine og annen personlig informasjon..

Avsløring av data

Juridiske krav

MonoSite kan avsløre din personlige informasjon i god tro, og tror at slike handlinger er nødvendige for å:

  • Overholde en juridisk forpliktelse
  • For å beskytte rettighetene eller eiendommen til MonoSite
  • For å forhindre eller undersøke mulige brudd i forbindelse med tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot juridisk ansvar
  • /ul>

    Som europeisk statsborger har du visse individuelle rettigheter i henhold til GDPR. Du kan finne ut mer om disse veiledningene i GDPR-veiledningen.

    Datasikkerhet

    Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte din personlige informasjon, kan vi ikke garantere dens absolutte sikkerhet.

    Tjenesteleverandører

    Vi kan ansette tredjepartsselskaper og enkeltpersoner for å legge til rette for tjenesten vår (tjenesteleverandører), for å yte tjenester på våre vegne, for å utføre tjenesterelaterte tjenester eller for å hjelpe oss med analyser hvordan tjenesten vår brukes.

    Disse tredjepartene har kun tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke dem til andre formål.

    Lenker til andre nettsteder

    Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som vi ikke administrerer. Hvis du klikker på en tredjepartslenke, vil du bli omdirigert til denne tredjepartssiden. Vi oppfordrer deg sterkt til å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

    Vi kontrollerer eller påtar oss ikke noe ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjepartssider eller -tjenester.

    Personvern for barn

    Tjenesten vår er ikke beregnet på personer under 18 år (barn).

    Vi samler bevisst ikke inn personlig informasjon fra folk som ikke har fylt 18 år. Hvis du er forelder eller foresatt og du vet at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi har samlet inn barns personopplysninger uten samtykke fra foreldrene, vil vi ta skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

    Endringer i denne personvernerklæringen

    Vi kan oppdatere personvernreglene våre fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut en ny personvernerklæring på denne siden.

    Vi vil varsle deg via e-post og/eller fremtredende melding på tjenesten vår før endringene trer i kraft og oppdatere ikrafttredelsesdatoen øverst i denne personvernerklæringen. Vi oppfordrer deg til med jevne mellomrom gjennomgå denne personvernerklæringen for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen trer i kraft ved publisering på denne siden.

    Kontakt oss

    Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss a>.